Trim & Wellness

Staat ' ik zoek een trimsalon' klaar in Google? Zoek niet verder: laat uw hond de ultieme verwennerij en verzorging ervaren in onze luxe flag ship spa in Knokke. Dit unieke 110 m² grote honden-verwennerij gelegen aan de Lippenslaan, biedt 's werelds meest exclusieve selectie van trimbehandelingen om ervoor te zorgen dat uw kostbare metgezel zich op zijn best voelt en uitziet.

CH&W wordt permanent geadviseerd door de wereldkampioene trimmen. Alle materialen werden met zorg uitgekozen.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw hond: van de gebruikte producten en trim materialen tot de op maat gemaakte wachthuisjes met zicht op TV en bijhorende entertainment.

Toptrim

Toptrim is bij CH&W een gegeven. De aanvragen van trimsters (in spe) stromen binnen om achter de schermen bij ons te komen bijleren, maar het is enkel uw engel die exclusief van deze ervaring kan genieten. Dus of het nu over een luxe massage of een aangepaste styling gaat, CH&W zal ervoor zorgen dat uw baby het moment van zijn leven heeft. Liefde, zorg, aandacht en heel veel knuffels.

Animology

CH&W gebruikt producten van het merk Animology.
Animology wordt gebruikt door het Britse nationale trimteam tijdens de trimwedstrijden/kampioenschappen.

Elk product binnen de Animology range staat voor 'excellence in dierenverzorging'.

Door middel van nauwgezet onderzoek en ontwikkeling streeft Animology er voortdurend naar om perfecte kwaliteit en resultaat te leveren.

Prijsstelling is afhankelijk van de vachtconditie van uw hond . Een goed onderhouden vacht zal minder tijd en moeite in beslag nemen. Kom gerust even binnen met uw hond voor een schatting .

Puppy gewenning

Laat uw nieuwe puppy de voordelen van de juiste verzorging kennen. Zacht borstelen zal worden gevolgd door een ontspannen massage en bad met behulp van een aangepaste shampoo- Puppy Love. Het warm föhnen zal uw puppy doen ontspannen en wennen aan de vele toekomstige sessies. Puppies moeten onder vier maanden zijn om in aanmerking te komen voor deze eenmalige gratis service.

Maak een afspraak

Wil jij je hond wel eens verwennen met een heerlijke trimbeurt of deugddoende massage? Maak nu een afspraak! Je kan ons bereiken op +32 50 70 31 50 of bark@chew.be.

We trimmen op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

++ Our time is Limited Edition ++

Bij afwezigheid zonder verwittigen, wordt een fee van €49 per hond aangerekend

Bij te laat komen zonder verwittigen, wordt een fee van €10 per hond aangerekend

Images

IMG_9676IMG_9675

Video's

Deze website gebruikt cookies

Inschrijven op de nieuwsbrief

Mis de uniekste items, acties en trends voor uw grootste engel niet!

Uitschrijven